Mrs Skager Coaching

TRÄNINGSUTBUD

Välj din träningsform

Vill du bli starkare, piggare eller få bättre kondition med hjälp av träning? Oavsett om du är nybörjare eller har träningsvana hjälper jag dig att nå dina mål. På med träningskläderna så kör vi!


Padelfys | Bli starkare på padel

TRÄNA OFF COURT - OF COURSE

Padelfys

Fysträning för alla som spelar padel. Bli starkare, rörligare och få bättre kondition. Vi fokuserar på att stärka de viktigaste musklerna för en padelspelare.

 

GOLFLEKTION

Bli bättre på golf

Vill du utveckla ditt golfspel? Oavsett om du vill få en bättre sving eller minska antal puttar under dina golfrundor så coachar jag dig till att bli en bättre golfspelare. Jag har många års erfarenhet som golftränare. Boka en kurs och utvecklas som golfare.Träna online | När och var du vill

TRÄNA NÄR DU VILL

Träna online

Jag erbjuder träning online som passar alla. Utför passen var du vill. Allt du behöver är en dator, mobil eller surfplatta. Träna när det passar dig.

 

Bli bättre på golf
Träning för alla

PT SMALL GROUP

Träning för alla 

Oavsett om du är nybörjare eller har träningsvana hjälper jag dig att nå dina mål. Jag erbjuder träning, pepp och glädje. Se vilken träning som passar dig.


Välj mellan 

Kom igång

Padelfys

Golffys


Eller sätt ihop din egna träning så anpassar jag det efter dina önskemål.

Utomhusträning

UTOMHUSTRÄNING

Nu tränar vi ute

Mellan mars – oktober tränar vi utomhus i Landvetter, Lindome och Hills villastad. Anmäla dig till gruppträning och bättra på flåset, bli starkare och piggare.

 

Personlig tränare | Mrs Skager Coaching
Företagsträning

FÖRETAGSTRÄNING

Piggare på jobbet

Genom att träna regelbundet minskar risken för förslitningsskador och problem i samband med stillasittande eller tunga jobb.

PERSONLIG TRÄNARE

Söker du en PT?

Vill du fokusera på dig själv, din träning, dina mål och resultat. Boka in personlig träning med mig. Jag bidrar med kunskap, glädje och pepp.


Jag erbjuder enskilda PT timmar samt PT DUO och PT Small Group. Tanken är att det ska finnas något för alla.


Välkommen att träna tillsammans med mig.