Mrs Skager Coaching

TRÄNA ONLINE – ÄLDREBOENDE

Fysisk träning för äldre

Motverka stillasittande på äldreboende. Kom igång med träning. Jag erbjuder enkla, roliga och inspirerande träningspass online.


Hjälp med träning på äldreboenden

Oavsett ålder är det viktigt med träning. Jag har roliga och inspirerande träningspass som är anpassade att använda på äldreboende. Träningspassen är online och ni bestämmer själva när och hur ni vill träna.


Bryt stillasittandet

Det är aldrig för sent att börja träna. Forskning visar att fysisk aktivitet har en avgörande betydelse för bevarande av hälsa. Oavsett ålder eller olika hälsoproblem så ger träning god effekt. Ledbesvär, fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar och kognitiva problem är några exempel på sjukdomar som kan förhindras eller mildras genom regelbunden fysisk aktivitet. Att träna tillsammans med andra ger också en känsla av social tillhörighet och gemenskap.

Boka onlineträning till äldreboende

Kontakta mig så berättar jag mer hur vi tillsammans kan komma igång med träning på ditt äldreboende. Fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig till dig för en kostnadsfri konsultation.


Träningsupplägg

Träningspassen som ni kan välja mellan är 20–30 min långa med fokus på rörlighet, kondition, styrka och balans. Ni väljer själva vilka träningspass ni vill köra och när ni vill träna.