Mrs Skager Coaching

FÖRETAGSTRÄNING ONLINE

Träna tillsammans

Vill du ha en frisk, pigg och glad personal? Träna tillsammans på kontoret eller där dina medarbetare befinner sig. Jag erbjuder företagsträning online.Träna online på arbetstid

Sitter många av dina medarbetare hemma och arbetar? Kanske är dem lite för stillasittande? Jag erbjuder företagsträning online – hemma eller på din arbetsplats. 


Med rätt träning förebygger man många förslitningsbesvär. Träning motverkar även stress och depressioner och det är väl dokumenterat att fysisk aktivitet minskar sjukskrivningar.


Som arbetsgivare är det viktigt att uppmana till en hälsosam och aktiv livsstil! Att träna tillsammans på arbetsplatsen ökar även gemenskapen. Planera in ett avbrott i arbetet som gör dina medarbetare piggare och mer effektiva restan av dagen.

Boka onlineträning till dina anställda

Kontakta mig så berättar jag mer hur vi tillsammans kan komma igång med att förbättra din personals hälsa. Fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig till dig för en kostnadsfri konsultation.


Träningsupplägg

Träningspassen som ni kan välja mellan är 30–40 min långa med fokus på rörlighet, kondition, styrka och balans. Ni väljer själva vilka träningspass ni vill köra och när ni vill träna.